Det glæder os at kunne præsentere dig for det nye Uldvaskemiddel Organic Wave som er et dansk produkt.


Organic Wave Uldvaskemiddel er fremstillet på basis af vaskeaktive stoffer fra kokos og palmeolier.Produktet vasker skånsomt uldtøj, silke og diverse tekstiler.

Her er nogle gode råd, når du skal vaske din sweater eller andet uldtøj, og vi forærer dig en flaske Organic Wave 120ml.(5-8 vaske)  med ved nyt  sweaterkøb idag.


Organic Wave Uldvaskemiddel

500 ml. 69,-kr = 20-30 sweatervaske.                         120 ml. gratis ved visse sweaterkøb 

                                                                                = 5-8 sweatervaske. 

                                  


Håndvask: 

Der anvendes mellem 10-20 ml Uldvaskemiddel til ca.5 liter 30-35 *C (håndvarmt) vand.(Brug evt. termometer). Vask uldtøjet forsigtigt ved at presse vandet igennem stoffet med hænderne i et minut eller 2.Undlad at grubbe, gnide eller vride da dette skader uldtøjet, så det kan blive hårdt og komme ud af facon. Lad stoffet være under vandet hele tiden, så det ikke bliver afkølet.

Skylning: 

 Der benyttes 2 baljer eller spande, da uld ikke har godt af pludselige temperatur skift i våd tilstand. Brug IKKE en kold håndvask. Skyld herefter uldstoffet i 3 hold skyllevand(rent vand uden vaskemiddel), som gradvis bliver ca 5 grader koldere for hver gang.Husk at lade stoffet ligge i det sidste hold vand indtil det nye "bad" er parat.

Tørring: 

  Man må ikke bruge tørretombler, da vådt uld er meget følsomt og nemt filtrer og krymber sig sammen. Man må heller ikke tørre det på en varmekilde som feks. en radiator, brændeovn eller tørreskab. Hvis man har mulighed for det, kan man benytte en centrifuge eller på centrifugeringsprogramet i en vaskemaskine. Man skal sikre sig, at maskinen ikke tager vand ind før centrifugering. Læs brugsanvisningen til maskinen eller kontakt leverandøren af maskinen.

Hvis man ikke har maskine til det, skal man blot presse mest muligt vand ud af uldstoffet ved, at trygge det mellem sine hænder. Man må aldrig vride uldstof, da det vil gå ud af facon! Våd uld er meget følsomt. Herefter anbefales det at lægge tøjet på et bord eller lignende. Man kan også hænge det op, men hvis der er meget vand i en tyk sweater vil den være tung og kunne strække sig i længden.               


Maskinvask: 

Organic Wave Uldvaskemiddel kan udmærket bruges til vask i maskine Uldprogram eller finvask program ved 30-35 *C.  

 Det anbefales at bruge ca.10-30 ml. uldvaskemiddel til ca. 2 kg tøj.

Tørring: Se ovenfor.


NB: Du kan se vaskeanvisning ud for hver enkelt uld produkt når du bestiller.